Activarea corpurilor de lumină – a primelor 5

Activarea chakrelor spirituale (chakrele 8-12) – Unificarea Ființei – Starea de Unitate

activarea corpurilor de lumina

Activarea corpurilor de lumină

Inima Sacră reprezintă dimensiunea cea mai profundă a ființei, este esența a ceea ce ești. În Inima Sacră întreaga perspectivă lăuntrică se modifică în conformitate cu acest centru esențial. A urma impulsurile Inimii Sacre este o cale de eliberare. Ca să realizăm această centrare în Sine (în Inima Sacră), este necesar să trecem de la Aura desfășurată la starea de verticalitate și apoi la Aura Unitară.
Odată cu trecerea la Aura Unitară începem activarea corpurilor de lumină (și apoi fixarea acestora). Corpurile de lumină sunt în număr de 5 (chakrele superioare spirituale 8-12, chakrele dimensiunii a 5-a).

Te invit cu drag la acest program practic de lucru – online: Activarea chakrelor spirituale (chakrele 8-12) și unificarea Ființei – Starea de Unitate

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROGRAMUL PRACTIC DE LUCRU?

Programul online se desfășoară pe parcursul a 6 luni, în fiecare Miercuri începând cu 6 Octombrie 2021. În total sunt 25 de întâlniri. Sesiunile din ultima lună (a 6-a, luna Martie) sunt gratuite.
Întâlnirile online LIVE sunt în intervalul 19:00 – 21:00 (ora României) în zilele de Miercuri în perioada 6 Octombrie 2021 – 23 Martie 2022.

Îți sunt oferite și tehnicile/instrumentele de lucru.

Programul practic de lucru este în direct, experiențial și transformațional și NU se înregistrează!

CE OBȚII DACĂ PARTICIPI LA ACEST PROGRAM?

✔ curățarea energetică a Ființei
✔ purificarea Aurei
✔ vindecare holistică
✔ echilibrare
✔ activarea Merkaba
✔ protecție completă
✔ trecerea de la Aura desfășurată la Aura Unitară (centrarea în Sine, în Inima Sacră)
✔ activarea Corpurilor de Lumină (chakrele superioare spirituale 8-12, chakrele dimensiunii a 5-a)
✔ activarea tuturor spiralelor ADN
✔ (re)conectarea cu Sinele Divin
✔ Starea de Unitate a Ființei

BONUSURI:
✔ A 6-a lună GRATUITĂ
✔ Grup privat în care vom interacționa periodic pe parcursul întregului program online

Reducere 33% dacă te înscrii până în 1 Octombrie.
Doar 333 RON / lună , în loc de 500 RON / lună.
Apasă pe butonul de mai jos și rezervă-ți locul la program

Câteva dintre testimonialele participanților la alte evenimente, cursuri și sesiuni individuale:

“Cunoașterea, energia vibrațională, empatia, virtuțile atinse de tânăra instructor, modul cum ne este comunicată această minunată tehnică de antrenament și elevare a stărilor de conștiință, mă face să revin cu nerăbdare la fiecare oră de curs sau practică.
Dar, toate acestea precum și energia grupului sub coordonarea ta, Mary, ne face să ne dorim ca aceste seri magice să nu se termine așa de repede.
Mulțumesc pentru lumina, iubirea și autenticitatea ta!”

“Căldura, blândețea și bucuria Mariei creează o atmosferă plină de relaxare, pace și iubire în fiecare sesiune de curs. Dăruirea Mariei și răbdarea și priceperea ei m-au determinat să îndrăgesc această terapie, să o aprofundez și să o integrez în viața de zi cu zi. Această terapie mi-a îmbunătățit considerabil viața iar toate stările de conștiință pe care le simt și le trăiesc în timpul cursului sunt greu de descris în cuvinte. De aceea revin cu mare plăcere la fiecare sesiune cu Maria. Recomand cu mare drag acest curs pentru cei care își doresc să se apropie mai mult de sufletul lor.”

“…și totul a început cu un dar…un dar născut din curiozitatea mea de a îmi ști nivelul de conștiință. Ai grijă ce iți dorești că va veni cu siguranță la un moment dat, când ești pregătit să afli! Așa am cunoscut-o pe Mary, care prin blândețea ei mi-a deschis și mai mult acest drum al curiozității și am parcurs împreună câteva sesiuni prin care am primit din cunoașterea și energia ei minunată! Am explorat împreună acest univers al ființei umane și m-a ghidat cu iubire către profunzimile sufletului meu, oferindu-mi instrumente care m-au ajutat sa explorez și mai adânc propria ființă, cu plăcere și bucurie. Adevărul este că zâmbetul ei cald m-a ajutat să aplic cu entuziasm tot ceea ce am făcut împreună și m-a conectat ușor și plăcut la mine însămi. O recomand pe Mary tuturor celor care își doresc să exploreze acest drum al cunoașterii de sine, într-un mod plăcut, cu bucurie, cu entuziasm ca într-un dans frumos al vieții! Mulțumesc cu recunoștință și iubire pentru tot ceea ce am primit!❤️😇❤️“

“O recomand cu inima deschisă pe Maria, unde atât cunoașterea, energiile și vibrațiile sunt cele mai înalte , precum doamna Maria Abagiu este foarte caldă, veselă iar magnetismul inimii sale efectiv ne atrage. Totul aici funcționează sinergetic iar la orele de practică mă simt contopită cu Microcosmosul și Macrocosmosul, Iubirea, Pacea și primesc daruri divine. ❤️ Egregorul este puternic și pur! Vă îmbrățișez cu Iubire! 😘🤗🙏”

“O recomand cu drag pe Maria! Aici întâlnești comunicarea și vibrația care rezonează atât de bine cu tine, atingi o bucurie nemărginită a sufletului…..Te felicit Mari pentru ceea ce ești, un om minunat…ceea ce emani și transmiți oamenilor !!!❤️🙏❤️”

ÎNSCRIE-TE ACUM ȘI AI PREȚUL REDUS

Cine sunt?
Numele meu este Mary Dumitru și sunt terapeut, ghid holistic pentru o viață în armonie și evoluție spirituală, fondatoare a proiectului “Arta de a trăi armonios”, NLP Master acreditată de Asociația Europeană de programare neuro-lingvistică EANLP și de Asociația Română de programare neuro-lingvistică ARONLP.

Mi-am început procesul de transformare interioară și reîntoarcere către esența mea Divină în urmă cu mai bine de 15 ani. Am urmat cursuri de dezvoltare personală și evoluție spirituală. Am studiat, am aplicat, m-am transformat și m-am specializat pentru a ghida la rândul meu.
Ceea ce te ghidez în acest program online a fost experimentat și integrat deja în ființa mea, iar acum mă bucur de tot ceea ce sunt, de Starea de Unitate și Iubire.

Reducere 33% dacă te înscrii până în 1 Octombrie.
Doar 333 RON / lună , în loc de 500 RON / lună.
Apasă pe butonul de mai jos și rezervă-ți locul la program

Rezervă-ți locul la programul Activarea Corpurilor de Lumină

    Sunt de acord ca adresa mea de email, numele și numărul de telefon să fie folosite în vederea primirii de informații pentru acest program

    Dacă dorești și alte detalii, mă poți contacta la numărul: 0744-60-57-60 sau prin email: mary@artadeatraiarmonios.ro