Curs online – Curățare Chakre

Curățare Chakre

Echilibrare și curățare Chakre, purificare Aură, prin metode energetice

Totul este energie. Tu ești energie.
Însă știi cum să lucrezi cu propria energie?

Te invit cu drag la acest curs online unde te voi ghida și învăța tehnici și metode energetice astfel încât să lucrezi cu propria energie, să-ți cureți și deblochezi energiile stagnante și nebenefice din câmpul energetic și chakre (centrii energetici).

CUM SE DESFĂȘOARĂ CURSUL ONLINE – Curățare Chakre?
Cursul se desfășoară pe parcursul a 9 ore, este structurat în 3 sesiuni LIVE a câte 3 ore fiecare. Cursul este în direct, nu este preînregistrat!

Cele 3 sesiuni de curs online LIVE încep de la ora 19 (ora României) în zilele de Miercuri, în următoarele zile:

  • 5 Mai
  • 12 Mai
  • 19 Mai

CE BENEFICII AI DACĂ PARTICIPI LA ACEST CURS ONLINE – Curățare Chakre?
Vei învăța, aplica în direct în timpul cursului și integra următoarele tehnici și metode energetice:

✔ vei avea în urma măsurătorilor chakrelor o imagine de ansamblu asupra funcționării acestora
✔ vei învăța despre cele 7 Chakre principale: rolul lor și cauzele blocării acestora
✔ vei afla și înțelege cum funcționează corpul energetic
✔ vei învăța și practica în timpul cursului cum să îți cureți, echilibrezi și armonizezi chakrele
✔ vei învăța și practica în timpul cursului cum să îți purifici câmpul energetic/Aura
✔ vei învăța și practica în timpul cursului cum să îți întărești și să-ți expandezi câmpul energetic/Aura

BONUS:
✔ Vei primi instrumente practice de lucru pentru protecție și împământare prin metode energetice

Reducere 21% dacă te înscrii până pe 29 Aprilie 2021. Întregul curs online la doar 550 RON, în loc de 700 RON.
Apasă pe butonul de mai jos și rezervă-ți locul la cursul de curățare Chakre

“Cunoașterea, energia vibrațională, empatia, virtuțile atinse de tânăra instructor, modul cum ne este comunicată această minunată tehnică de antrenament și elevare a stărilor de conștiință, mă face să revin cu nerăbdare la fiecare oră de curs sau practică.
Dar, toate acestea precum și energia grupului sub coordonarea ta, Mary, ne face să ne dorim ca aceste seri magice să nu se termine așa de repede.
Mulțumesc pentru lumina, iubirea și autenticitatea ta!”

“Căldura, blândețea și bucuria Mariei creează o atmosferă plină de relaxare, pace și iubire în fiecare sesiune de curs. Dăruirea Mariei și răbdarea și priceperea ei m-au determinat să îndrăgesc această terapie, să o aprofundez și să o integrez în viața de zi cu zi. Această terapie mi-a îmbunătățit considerabil viața iar toate stările de conștiință pe care le simt și le trăiesc în timpul cursului sunt greu de descris în cuvinte. De aceea revin cu mare plăcere la fiecare sesiune cu Maria. Recomand cu mare drag acest curs pentru cei care își doresc să se apropie mai mult de sufletul lor.”

“O recomand cu inima deschisă pe Maria, unde atât cunoașterea, energiile și vibrațiile sunt cele mai înalte , precum doamna Maria Abagiu este foarte caldă, veselă iar magnetismul inimii sale efectiv ne atrage. Totul aici funcționează sinergetic iar la orele de practică mă simt contopită cu Microcosmosul și Macrocosmosul, Iubirea, Pacea și primesc daruri divine. ❤️ Egregorul este puternic și pur! Vă îmbrățișez cu Iubire! 😘🤗🙏”

“O recomand cu drag pe Maria! Aici întâlnești comunicarea și vibrația care rezonează atât de bine cu tine, atingi o bucurie nemărginită a sufletului…..Te felicit Mari pentru ceea ce ești, un om minunat…ceea ce emani și transmiți oamenilor !!!❤️🙏❤️”

ÎNSCRIE-TE ACUM ȘI AI PREȚUL REDUS

Cine sunt?
Numele meu este Mary Dumitru și sunt terapeut, ghid holistic pentru o viață în armonie și evoluție spirituală, fondatoare a proiectului “Arta de a trăi armonios”, NLP Master acreditată de Asociația Europeană de programare neuro-lingvistică EANLP și de Asociația Română de programare neuro-lingvistică ARONLP.

Mi-am început procesul de transformare interioară în urmă cu mai bine de 15 ani. Am urmat cursuri de dezvoltare personală și evoluție spirituală. Am studiat, am aplicat, m-am transformat și m-am specializat pentru a ghida la rândul meu.
Tot ceea ce te învăț în acest program online a fost experimentat și integrat de mine, iar acum mă bucur de tot ceea ce sunt. Acum sunt un om vindecat de traumele suferite în trecut, am scăpat de acele emoții și gânduri care mă sabotau și limitau. Acum sunt un om renăscut și mă bucur cu adevărat de Călătoria prin viață.

Investește în propria persoană pentru că meriți, tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.
Vei observa și simți schimbările în bine și te vei bucura de acestea.

Reducere 21% dacă te înscrii până pe 29 Aprilie 2021. Întregul curs online la doar 550 RON, în loc de 700 RON.
Apasă pe butonul de mai jos și rezervă-ți locul la program

Rezervă-ți locul la cursul online de curățare Chakre

    Sunt de acord ca adresa mea de email, numele și numărul de telefon să fie folosite în vederea primirii de informații pentru acest curs

    Dacă dorești și alte detalii, mă poți contacta la numărul: 0744-60-57-60 sau prin email: mary@artadeatraiarmonios.ro