Curs online – Echilibrare Emoțională și Mentală

Dragă om, te invit cu drag la acest curs online unde te voi ghida și învăța tehnici și instrumente despre cum să îți gestionezi emoțiile (frica, panica, stres, anxietate, neliniște, frustrare, furie, agitație), cum să îți liniștești gândurile, cum să te vindeci și eliberezi de evenimentele negative din trecut.

CUM SE DESFĂȘOARĂ CURSUL ONLINE?
Cursul durează 3 săptămâni și este structurat în 3 sesiuni LIVE a câte 2 ore fiecare, iar pe toată perioada cursului vei avea sprijinul meu. Vom avea și o perioadă de timp pentru întrebări și răspunsuri. Cursul este în direct și interactiv, nu este preînregistrat!

Cele 3 sesiuni LIVE sunt la ora 19 (ora României) în zilele de Joi, în următoarele zile:

 • 10 Septembrie
 • 17 Septembrie
 • 24 Septembrie

De asemenea vom avea un grup privat pe Facebook, care va fi o adevărată comunitate de suport pentru tine și ceilalți participanți.

CE BENEFICII AI DACĂ PARTICIPI LA ACEST CURS ONLINE?
Vei primi tehnici și instrumente și astfel:

 • îți gestionezi emoțiile neproductive (frică, panică, stres, anxietate, neliniște, frustrare, furie, agitație)
 • te vindeci și eliberezi de evenimentele negative din trecut
 • afli cum emoțiile îți influențează comportamentul
 • practici tehnici de meditație pentru liniștirea gândurilor și creșterea puterii de concentrare

BONUS:
Suport online din partea mea pe toată perioada cursului atât în grupul privat pe Facebook, care va fi o adevărată comunitate de suport pentru tine și ceilalți participanți, cât și în particular.

HAI SĂ RECAPITULĂM CE PRIMEȘTI ÎN ACEST CURS ONLINE:

 • 6 ore LIVE de curs, în 3 sesiuni, în care vei învăța și integra tehnicile și instrumentele necesare ca să îți gestionezi emoțiile (frica, panica, stres, anxietate, neliniște, frustrare, furie, agitație), ca să îți liniștești gândurile, ca să te vindeci și eliberezi de evenimentele negative din trecut
 • susținerea mea pe toată perioada celor 3 săptămâni de curs, atât în cadrul grupului privat cât și în particular
 • vei face parte dintr-un grup privat pe Facebook, care va fi o adevărată comunitate de sprijin pentru tine și ceilalți participanți

Ofer primelor 7 persoane care se înscriu un preț special, întregul curs online la doar 480 RON.

Apasă pe butonul de mai jos și rezervă-ți locul la curs

Câteva dintre testimoniale:
“Sedintele si exercitiile cu Mary au fost o binecuvintare pentru mine. Exercitiile sunt simple, dar benefice pt a scapa de anumite traume si de a duce o viata in armonie. Multumesc Mary din suflet si succes mai departe!”

“Recomand sedintele cu Mary tuturor celor care isi doresc sa schimbe felul in care traiesc viata – daca unele zile sunt impovarate, exercitiile predate de Mary pot schimba greutatea in bucuria de a trai. Toate exercitiile invatate de la Mary m-au ajutat sa imi pot accesa cu usurinta subconstientul, care ne guverneaza, de fapt, viata. Multumesc, Mary, este vital ceea ce ai invatat sa faci! Felicitari si fie ca a ta cunoastere sa tot infloreasca!”

“Recomand pentru cei care simt că sunt depășiți de anumite situații pentru a descoperi modalități de a ieși din stările respective. Îți mulțumesc dragă Mary pentru ce am învățat, simt că mă ajută!”

“Recomand cu drag intalnirile lui Mary, daca vrei sa te cunosti pe tine mai bine, sa ai mai multa incredere in tine, sa te detasezi de problemele din trecut si sa fii mai prezent in activitatile de zi cu zi, pentru o viata mai armonioasa. Am avut placerea sa particip la un workshop in care am invatat cateva exercitii pe care le aplic zilnic si care imi dau o stare de bine si in plus am cunoscut oameni cu sufletul deschis care au imbratisat energia si cunostintele lui Mary. Multumesc 😘”

ÎNSCRIE-TE ACUM ȘI AI PREȚUL REDUS

Cine sunt?
Numele meu este Mary Dumitru și sunt ghid pentru o viață în armonie, NLP Master acreditată de Asociația Europeană de programare neuro-lingvistică EANLP și de Asociația Română de programare neuro-lingvistică ARONLP, fondatoare a proiectului “Arta de a trăi armonios”.

Mi-am început procesul de transformare interioară în urmă cu mai bine de 10 ani.
Am studiat, am aplicat, m-am transformat.
Tot ceea ce te învăț în acest curs online a fost experimentat și integrat de mine, iar acum mă bucur de tot ceea ce sunt. Acum sunt un om vindecat de traumele suferite în trecut, am scăpat de acele emoții și gânduri care mă sabotau și limitau. Acum sunt un om renăscut și mă bucur cu adevărat de călătoria prin viață.

Ce mă mai recomandă?
Mă recomandă in primul rând iubirea pentru oameni, cursurile și workshopurile la care am participat activ, zecile de cărți pe care le-am aprofundat și, nu în ultimul rând, mă mai recomandă propria mea experiență despre schimbare și evoluție, povestea mea de viață.

Investește în propria persoană pentru că meriți, tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.
Vei observa și simți schimbările în bine și te vei bucura de acestea.

Ofer primelor 7 persoane care se înscriu un preț special, întregul curs online la doar 480 RON.

După ce ți-ai rezervat locul, te voi contacta telefonic pentru detalii.

Rezervă-ți locul

  Sunt de acord ca adresa mea de email, numele și numărul de telefon să fie folosite în vederea primirii de informații pentru acest curs

  Dacă dorești și alte detalii, mă poți contacta la numărul: 0744-60-57-60 sau prin email: mary@artadeatraiarmonios.ro