Dans Energetic

    Am făcut cunoștință cu dansul energetic în urmă cu 1 an. Datorită imenselor transformări pe care le-a produs în viața mea, am ajuns să îl practic zilnic.

    Înainte de  a fi descoperit dansul energetic,  ajunsesem să cred că îmi este suficientă cunoașterea pe care o acumulasem până atunci, lucrând în special în corpurile mentale și emoționale.

    De un an de zile dansul energetic a devenit un instrument de mare har cu infinite beneficii.

    ▪ dansul energetic mă ajută să intru în conexiune profundă cu sufletul, cu sinele și cu divinitatea.
    ▪ dansul energetic mă ajută să îmi rezolv unele dezechilibre pe care le am în plan fizic și să mi le vindec.
    ▪ dansul energetic mă ajută să îmi îmbunătățesc relațiile cu cei din jurul meu.
    ▪ dansul energetic mă ajută să mă relaxez și echilibrez atunci când sufletul meu resimte agitația unei zile.
    ▪ dansul energetic mă ajută să trăiesc și să simt stări de conștiință elevate.
    ▪ dansul energetic mă armonizează și îmi dezvoltă capacități extrasenzoriale.
    ▪ dansul energetic mi-a inversat ceasul biologic și astfel timpul parcă s-a oprit în loc, iar trupul meu arată mai tânăr cu câțiva ani.

    După ce am experimentat și integrat toate aceste beneficii, am decis să devin instructor în dansul energetic. Am făcut această alegere din dorința ca această formă de cunoaștere și terapie să ajungă la cât mai multe ființe care sunt deschise să experimenteze și să integreze beneficiile dansului energetic.

Câteva impresii de la cursanți:
“Cunoașterea, energia vibrațională, empatia, virtuțile atinse de tânăra instructor de Dans Energetic, modul cum ne este comunicată această minunată tehnică de antrenament și elevare a stărilor de conștiință, mă face să revin cu nerăbdare la fiecare oră de curs sau practică.
Dar, toate acestea precum și energia grupului sub coordonarea ta, Mary, ne face să ne dorim ca aceste seri magice de Dans Energetic să nu se termine așa de repede.
Mulțumesc pentru lumina, iubirea și autenticitatea ta!”

“Căldura, blândețea și bucuria Mariei creează o atmosferă plină de relaxare, pace și iubire în fiecare sesiune de dans energetic. Dăruirea Mariei și răbdarea și priceperea ei m-au determinat să îndrăgesc această terapie, să o aprofundez și să o integrez în viața de zi cu zi. Această terapie mi-a îmbunătățit considerabil viața iar toate stările de conștiință pe care le simt și le trăiesc în timpul dansului energetic sunt greu de descris în cuvinte. De aceea revin cu mare plăcere la fiecare sesiune de dans energetic a Centrului Maria. Recomand cu mare drag acest Centru de dans energetic pentru cei care își doresc să se apropie mai mult de sufletul lor.”

“Recomand cu inima deschisă Centrul de Dans Energetic Maria, unde atât cunoașterea, energiile și vibrațiile sunt cele mai înalte , precum doamna instructor Maria Abagiu este foarte caldă, veselă iar magnetismul inimii sale efectiv ne atrage. Totul aici funcționează sinergetic iar la orele de practică mă simt contopită cu Microcosmosul și Macrocosmosul, Iubirea, Pacea și primesc daruri divine. ❤️ Egregorul este puternic și pur! Vă îmbrățișez cu Iubire! 😘🤗🙏”

“Recomand cu drag Centrul de dans energetic Maria! Aici întâlnești comunicarea și vibrația care rezonează atât de bine cu tine, atingi o bucurie nemărginită a sufletului…..Te felicit Mari pentru ceea ce ești, un om minunat…ceea ce emani și transmiți oamenilor !!!❤️🙏❤️”

Dansul Energetic este o formă de terapie care armonizează atât trupul, cât și mintea și sufletul.

Dansul Energetic acționează în mod holistic în toate structurile fiinţei.

Nu necesită cunoștințe de dans în avans, nu există limită de vârstă/sex/religie.

Dansul Energetic poate fi utilizat în următoarele scopuri:
• pentru terapia suferințelor acute și bolilor cronice
• pentru relaxare și meditație
• pentru elevarea stărilor de conștiință
• pentru creșterea performanțelor în viața de zi cu zi
• pentru îmbunătățirea calității vieții și a relațiilor

Dacă dorești și alte detalii, mă poți contacta prin email: mary@artadeatraiarmonios.ro sau pe Facebook: Centrul de dans energetic MARIA

            

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe :)
  • 516
    Shares