Detașarea de rezultat

Detașarea de rezultat

Detașarea de rezultat

Cred că știi că orice lucru de pe lumea asta este rezultatul unui gând inițial, unui gând creativ și creator. Se spune că, cel puțin la nivel mediu, e benefic să-ți alegi obiective pe 1, 3 sau 5 ani și e bine să începi cu pași mai mici, atât datorită faptului că și înveți cum se face, cât și că dacă cumva ai dubii la început, ajungi să câștigi încredere în tine.
La acest nivel de obiective pe termen mediu, unul din aspecte devine destul de relevant: obții rezultatul mult mai ușor dacă reușești să … te detașezi de el.
Poate ți se pare ciudat la prima vedere dar pentru a obține uneori ceea ce ne dorim cu adevărat, detașarea de rezultat este necesară. Nu înseamnă că renunți la obiectivul tău, doar renunți la atașamentul pe care l-ai putea avea față de rezultat.
Bucură-te de fiecare aspect al călătoriei tale, observă cum te dezvolți, cum înveți, cum îți șlefuiești uneltele cu care sculptezi, cu care te apropii de rezultat. Călătoria asta e ceea ce te formează.
Și ca să te ții de drumul tău, după cum te-am obișnuit deja la alte postări, una din chei este starea de prezență.
Alt aspect – nu munci zi și noapte, stai în echilibru cât de mult poți, alimentează-ți din când în când Bazinul de Fericire făcând o activitate care-ți aduce plăcere, de exemplu o plimbare în parc, vizionarea filmului preferat, petrecând timpul cu prietenii. Asta te va ajuta să-ți păstrezi motivația și să continui drumul.
Și practica detașării de rezultat este, nu în ultimul rând, un exercițiu benefic pentru a putea ajunge la Marea Detașare de Maya – de iluzia în care ne aflăm până ne reamintim de fapt cine suntem.

Mary Abagiu

#CaleaIubirii

#ArtaDeATraiArmonios

#HaiLaJoaca

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.