Program online:
Redescoperă puterea ta interioară

Dragă om, te invit cu bucurie la acest program online de 30 zile unde îți vei redescoperi puterea ta interioară.

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROGRAMUL ONLINE?

Programul online durează 30 zile, se desfășoară în perioada 1 Februarie – 2 Martie, ZILNIC pe grup privat de lucru pe Facebook și SĂPTĂMÂNAL pe ZOOM.

Programul este structurat astfel:
SĂPTĂMÂNAL întâlniri LIVE pe ZOOM (4 întâlniri) a câte 3 ore fiecare, iar pe toată perioada programului vei avea sprijinul meu. Vom avea și o perioadă de timp, alocată pentru întrebări și răspunsuri în aceste sesiuni live.
ZILNIC vom interacționa într-un grup privat de lucru pe Facebook, care va fi o adevărată comunitate de suport pentru tine și ceilalți participanți.

Programul online este în direct și interactiv, nu este preînregistrat!

Cele 4 sesiuni LIVE sunt la ora 19 (ora României) în zilele de Miercuri, în următoarele zile:

 • 3 Februarie
 • 10 Februarie
 • 17 Februarie
 • 24 Februarie

CE BENEFICII AI DACĂ PARTICIPI LA ACEST PROGRAM ONLINE?
Vei primi ghidare, instrumente practice, tehnici, meditații și astfel:

 • vei spune STOP timidității
 • vei elimina convingerile limitative
 • îți vei amplifica încrederea în sine
 • îți vei crește nivelul de conștiință
 • te vei vindeca și elibera de evenimentele traumatizante din trecut
 • vei afla cum emoțiile îți influențează comportamentul
 • vei practica tehnici de meditație pentru liniștirea gândurilor și creșterea puterii de concentrare

BONUS:
Suport online din partea mea pe toată perioada programului online, atât în grupul privat de lucru pe Facebook, care va fi o adevărată comunitate de suport pentru tine și ceilalți participanți, cât și în particular.

Acum ai 25% reducere!
Întregul program online la doar 450 RON, în loc de 600 RON.
Apasă pe butonul de mai jos și rezervă-ți locul la program

Câteva dintre testimoniale:
“Sedintele si exercitiile cu Mary au fost o binecuvintare pentru mine. Exercitiile sunt simple, dar benefice pt a scapa de anumite traume si de a duce o viata in armonie. Multumesc Mary din suflet si succes mai departe!”

“Recomand sedintele cu Mary tuturor celor care isi doresc sa schimbe felul in care traiesc viata – daca unele zile sunt impovarate, exercitiile predate de Mary pot schimba greutatea in bucuria de a trai. Toate exercitiile invatate de la Mary m-au ajutat sa imi pot accesa cu usurinta subconstientul, care ne guverneaza, de fapt, viata. Multumesc, Mary, este vital ceea ce ai invatat sa faci! Felicitari si fie ca a ta cunoastere sa tot infloreasca!”

“Recomand pentru cei care simt că sunt depășiți de anumite situații pentru a descoperi modalități de a ieși din stările respective. Îți mulțumesc dragă Mary pentru ce am învățat, simt că mă ajută!”

“Recomand cu drag intalnirile lui Mary, daca vrei sa te cunosti pe tine mai bine, sa ai mai multa incredere in tine, sa te detasezi de problemele din trecut si sa fii mai prezent in activitatile de zi cu zi, pentru o viata mai armonioasa. Am avut placerea sa particip la un workshop in care am invatat cateva exercitii pe care le aplic zilnic si care imi dau o stare de bine si in plus am cunoscut oameni cu sufletul deschis care au imbratisat energia si cunostintele lui Mary. Multumesc 😘”

ÎNSCRIE-TE ACUM ȘI AI PREȚUL REDUS

Cine sunt?
Numele meu este Mary Abagiu și sunt terapeut, ghid holistic pentru o viață în armonie și evoluție spirituală, fondatoare a proiectului “Arta de a trăi armonios”, NLP Master acreditată de Asociația Europeană de programare neuro-lingvistică EANLP și de Asociația Română de programare neuro-lingvistică ARONLP.

Mi-am început procesul de transformare interioară în urmă cu mai bine de 15 ani. Am urmat cursuri de dezvoltare personală și evoluție spirituală. Am studiat, am aplicat, m-am transformat și m-am specializat pentru a ghida la rândul meu.
Tot ceea ce te învăț în acest program online a fost experimentat și integrat de mine, iar acum mă bucur de tot ceea ce sunt. Acum sunt un om vindecat de traumele suferite în trecut, am scăpat de acele emoții și gânduri care mă sabotau și limitau. Acum sunt un om renăscut și mă bucur cu adevărat de Călătoria prin viață.

Investește în propria persoană pentru că meriți, tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.
Vei observa și simți schimbările în bine și te vei bucura de acestea.

Acum ai 25% reducere!
Întregul program online la doar 450 RON, în loc de 600 RON.
După ce ți-ai rezervat locul, te voi contacta pentru detalii.

Rezervă-ți locul

  Sunt de acord ca adresa mea de email, numele și numărul de telefon să fie folosite în vederea primirii de informații pentru acest program

  Dacă dorești și alte detalii, mă poți contacta la numărul: 0744-60-57-60 sau prin email: mary@artadeatraiarmonios.ro