Workshopuri

  • Mărturii Workshop: Vindecare emoțională

https://www.youtube.com/channel/UCvPBW7f0R3VrlhyLaudZ3wQ

  • Mărturii Workshop: Descoperă puterea minții tale

Petrică G: “Am reușit în urma unui exercițiu să mă vindec pur și simplu de o traumă care m-a afectat foarte mult. Mulțumesc din suflet.”

Gabriela R: “Am scăpat de o situație negativă printr-unul din exerciții.”

Cristina I: “Fiind prima experiență de acest gen, am fost surprinsă plăcut. Am putut să conștientizez și să valorific lucruri pe care nu le știam despre propria minte.”

Claudia M: “Educă-ți mintea căci astfel vei putea face lucruri de care nu credeai vreodată că ești capabil. Ai încredere în tine și în mintea ta.”

Mirela V: “Nu contează dacă nu se întâmplă azi sau mâine schimbarea pe care ți-o dorești să o ai în viața ta. Important este că azi ai făcut un mic pas, ai învățat ceva și vei pune în practică. Cu siguranță vei ajunge persoana care îți dorești încercând. Tu ești principalul responsabil pentru starea de bine.”

  • Mărturii Workshop: Descoperă puterea ta interioară

Andreea L.: “Acest workshop a fost revelator pentru mine. Am identificat lucrurile din trecut care au avut impact mare asupra mea și ale căror influențe persistă până în prezent. Am aflat că energiile sunt de mai multe tipuri, clasificându-se într-o piramidă. De asemenea, exercițiul cu reîntâlnirea copilului interior a fost foarte important. M-a făcut să îmi dau seama de importanța lucrurilor mici, a emoțiilor și sentimentelor. Mi-am dat seama că adultul de astăzi este rezultatul influențelor venite asupra copilului de ieri.”

Gabriela A.: “În urma acestui workshop am avut ocazia să conștientizez lucruri noi care mă vor ajuta să îmi mobilizez forța interioară către rezolvarea și găsirea soluțiilor personale. Mulțumesc cu recunoștință pentru atmosfera caldă, relaxată și conștientă în care ne-am desfășurat și ne-am lăsat frâu liber emoțiilor.”

Oana: “Mă bucur că am participat la acest workshop și consider că plec mai bogată în urma exercițiilor abordate, a conștientizărilor avute și a dorinței de a le continua. Mulțumesc Mary pentru această experiență!”

Lavinia: “A fost o experiență interesantă, prima de acest fel la care am participat. M-am simțit bine, m-am descoperit un pic pe mine, am avut acces la niște informații interesante. Mă interesează domeniul destul de mult. Vă mulțumesc pentru că ați fost o prezență caldă, optimistă și foarte sinceră. Ați creat o atmosferă pozitivă.”

Luisa P.: “O persoană foarte prietenoasă și profesionistă, care a creat o atmosferă propice pentru a ne putea destinde și deschide sufletele și am rămas cu o experiență deosebită! Recomand.”

Luminița V.: “Această întâlnire m-a făcut să fiu mai conștientă de nevoile mele interioare, să înțeleg că acceptarea, iertarea și iubirea de sine sunt cele mai importante pentru vindecarea mea.”

Bianca U.: “O experiență unică care a reușit să mă conecteze cu sinele meu din care am învățat că nu trebuie să am convingeri limitative.”

Antonela: “Îți sunt recunoscătoare și îți mulțumesc pentru calitatea celor 3 ore petrecute, m-ai ajutat să regăsesc copilul din mine.”

Ionela A.: “A fost o experiență frumoasă pentru mine, m-am bucurat să cunosc oameni noi și să mai aflu lucruri noi despre convingeri. M-am simțit ca în familie, un sentiment de siguranță și bucurie.”

Mădălina Ionescu: “A fost o seară minunată și mă bucur foarte tare că am apăsat imediat butonul “particip” atunci când am văzut evenimentul pe Facebook. Cu siguranță voi pune în aplicare tot ceea ce am învățat de la tine. I love you!”

Alina Grădinaru: “Am apreciat și am găsit folositoare experiența ta de viață.”

Petre Rozescu: “Am reușit să văd niște lucruri, pe care deși încercam să le fac, nu mi-am dat seama cât de mult mă influențează. Am aflat lucruri noi care sigur mi-ar schimba în bine modul de viață.”

Gabriela Rusu: “O experiență frumoasă în sensul că m-a ajutat foarte mult să mă văd de unde am plecat și unde am ajuns. Și să descopăr ce trebuie să fac în continuare ca să mă schimb în bine și să fac ceea ce-mi place cu adevărat! Schimbarea o să o vedeți data viitoare.”

Mirela S: “Am învățat multe lucruri pe care chiar dacă în subconștient le țineam, nu aveam curajul să le exprim. Sunt multe de spus. Cred că voi încerca să-mi exprim temerile pentru a avea încredere în mine.”

Carmen Grădinaru: “Îți mulțumesc pentru învățămintele primite, mă bucur că am participat, am simțit căldura și bucuria cu care ai transmis din experiența ta.”

Florentina Tatiana: “Îți mulțumesc pentru emoția transmisă, pentru deschiderea sufletului în fața noastră și pentru trăirea momentului ACUM în cel mai armonios mod. Xoxo”

Mărturii de la alte teme de discuție:

Cristina Mihalache: “Mary este un suflet empatic și bun, care perseverează în a trezi în ceilalți, bucuria vieții, prin exemplul ei. Autodidactă și optimistă, Mary este un izvor de cunoaștere și toleranță, ce transmite bucurie și dragoste, oriunde s-ar afla.”

Elena Scarlat: “Mary este cea plină de zâmbete, este cea care degajă căldură, bucurie și optimism.
Alături de Mary am cunoscut locuri noi și frumoase, oameni deosebiți. Mary este cea care știe că lumea poate fi mai bună, și vrem cu toții să fie mai bună, iar pentru asta e nevoie de iubire, respect și îngăduință. Asta am învățat eu de la Mary.”

Nini A: “Mary mi-a schimbat viața în bine, îi mulțumesc pentru răbdarea cu mine și pentru pasiunea de a ajuta oamenii să-și găsească atât liniștea cât și puterea lor interioară”

Florentina Nițu: “Dragă suflet de femeie, a fi alături de tine este o bucurie, o învățare, o recunoștință. Îți mulțumesc pentru dăruirea cu care scrii articole care: 
– mă fac să zâmbesc chiar și într-un moment de încordare;
– mă inspiră să dăruiesc doar ceea ce îmi doresc să primesc înapoi;
– mă îndrumă să îmi modelez cu iubire fiecare experiență de viață.”

Alte workshopuri susținute:

  • REDESCOPERĂ FEMINITATEA DIN TINE (workshop despre feminitate)
  • EU, TU ȘI RELAȚIA (workshop despre relația de cuplu, armonia și comunicarea în cuplu)

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe :)
  • 21
    Shares