Creștere Nivel Conștiință

Ridicare vibrație energetică, creștere nivel conștiință

Creștere Nivel Conștiință

Consiliere personalizată pentru Creștere Nivel Conștiință, ridicare vibrație energetică

Dr. David R. Hawkins a elaborat o hartă a nivelurilor de Conștiință umană, denumită și “Scala Conștiinței” sau “Drumul spre Iluminare”, folosind kinesiologie aplicată pentru a măsura nivelul vibrațional al ființelor umane. Cercetarea care a constituit și teza sa de doctorat a devenit astfel cunoscută în întreaga lume. Cartea care însumează toate aceste date se numește: “Putere versus Forță”. Recomand de asemenea și cartea: “Vindecare și recuperare” tot a Dr. David R. Hawkins.

În funcție de nivelul de conștiință la care ești, ai anumite comportamente și percepții despre tine, despre ceilalți, despre Dumnezeu/Divinitate/Univers.

Odată ce alegem și decidem să lucrăm cu interiorul nostru, începem procesele de Creștere Nivel Conștiință și de Ridicare Vibrație.

Dr. David Hawkins a descoperit că există două mari bariere spirituale: nivelul Curajului (200) și nivelul Iubirii (500).

Nivelul Curajului reprezintă o schimbare radicală, o trecere de la programele/convingerile distructive despre propria ființă și ceilalți către o viață integră.

Iubirea reprezintă o modalitate de a exista. Potrivit Dr. David Hawkins, motivul pentru care acest nivel este atât de greu de atins este acela că egoul nostru își are rădăcinile în corpul nostru fizic și nu în cel spiritual, care se manifestă atunci când ajungem la nivelul 500 și peste.
Fiindcă această scală a conștiinței este logaritmică, o persoană care a ajuns la nivelul 600, contrabalansează negativitatea a 10 milioane de oameni care se află sub nivelul Curajului (200).

Prin Creștere Nivel Conștiință te vei vindeca și elibera de tot ce a fost în trecutul tău și vei fi în stare de prezență, vei beneficia implicit și de Ridicare Vibrație Energetică, manifestând și radiind către ceilalți nivelul la care ești.

În acest moment, 78% din populația lumii se află sub nivelul Curajului (200), 7-8% a atins nivelul Iubirii (500), 1-2% nivelul Păcii (600).

În cadrul ședințelor de consiliere personalizată te voi ghida și îți voi oferi instrumente practice de lucru pentru Creștere Nivel Conștiință și pentru Ridicare vibrație energetică pe care să le practici apoi acasă, în ritmul tău, astfel încât nivelul tău de Conștiință să atingă cel puțin nivelul Iubirii (nivelul 500 pe scala Conștiinței a lui David Hawkins) – și chiar mai mult de atât, nivelul Păcii (600).

Poți viziona și unul din testimonialele de pe canalul meu de YouTube, despre Creștere Nivel Conștiință.