Povestea mea

Dacă cineva mă întreba în urmă cu câțiva ani dacă sunt mulțumită de jobul meu, îi răspundeam hotărâtă: DA, ba chiar răspundeam în glumă: de aici vreau să ies la pensie 🙂

Pe vremea aceea nu vedeam altceva decât munca cu cifrele, organizare, administrare, evidențe, rapoarte, ședințe.

Aveam de asemenea alte valori: familia, banii, siguranța locului de muncă. Dar, inevitabilul s-a produs. În urma cu ceva ani, am primit în dar prima carte de dezvoltare personală.

În timp ce o citeam, îmi ziceam: wow, chiar există așa ceva în viața noastră reală, acum și aici?! Cum? Nu trebuie să mă lupt cu viața, ci să mă bucur de aceasta? Fericirea nu este în afara mea acolo unde o tot caut eu, ci înăuntrul meu?!

Desigur că, după această carte, au urmat și alte zeci de cărți savurate.

Și, tot citind, au început să îmi vină diverse gânduri, întrebări: job-ul acesta chiar mă reprezintă? pot să fac mai mult de atât, dar ce anume? Încă nu descoperisem ce. Mă dezvoltam și evoluam armonios și continuu în relația de cuplu pe care o am de 25 de ani, în relația cu copiii. Mă pricepeam de minune să organizez vacanțe (chiar și pe ale altora) 🙂 … dar totuși simțeam că e mai mult de atât, pot mai mult.

Și a venit… a venit momentul să încep să merg la diverse cursuri, seminare, ateliere de dezvoltare personală. Am început să mă cunosc mai bine, să mă vindec, să mă redescopăr și astfel, în urmă cu ceva ani, mi-am redobândit și liniștea interioară.

Până să ajung omul de astăzi, am experimentat și dificultăți. Dar perioada aceea a fost o etapă din viața mea pentru care sunt  recunoscătoare întrucât am învățat enorm din toate aceste experiențe din trecutul meu. Am găsit în mine puterea vindecării emoționale și puterea de a mă ridica din nou și a mă redescoperi pe mine, simțeam că în sfârșit eram eu însămi cu adevărat. Renăscusem.

Deoarece acum sunt un om vindecat și împlinit, am ales să dăruiesc din preaplinul meu, să împărtășesc din experiența mea acumulată și celor care au nevoie de schimbare. Sunt un ghid pentru o viață în armonie 🙂

Cu tărie cred că fiecare om merită să fie împlinit și să-și găsească calea în această viață 

Povestea mea poate fi și a ta, schimbarea e posibilă și pentru tine 

Nu înceta să crezi în tine, în puterea ta interioară și în visurile tale 

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe :)