Povestea mea

Dacă cineva mă întreba în urmă cu mulți ani dacă sunt mulțumită de jobul meu, îi răspundeam hotărâtă: DA, ba chiar răspundeam în glumă: de aici vreau să ies la pensie 🙂

Pe vremea aceea nu vedeam altceva decât muncă cu cifrele, organizare, administrare, evidențe, rapoarte, ședințe, eram pe pilot automat, focusată doar spre exterior, pe a avea, nu pe A FI. Uitasem de mine, mă pierdusem undeva pe drum…

Aveam de asemenea alte valori: familia, banii, siguranța locului de muncă. Dar, inevitabilul s-a produs. Am primit în dar prima carte de dezvoltare personală.

În timp ce o citeam, îmi ziceam: wow, chiar există așa ceva în viața noastră reală, acum și aici?! Cum? Nu trebuie să mă lupt cu viața, ci să mă bucur de Călătoria prin viața pe care am primit-o în Dar? Fericirea nu este în afara mea, acolo unde o tot caut eu, ci înăuntrul meu?!

Și trezirea a început… Am început să îmi pun diverse întrebări: cine sunt Eu? cât de vindecată sunt cu adevărat de rănile și de traumele emoționale? pot să fac mai mult de atât, dar cu ce să încep? jobul acesta chiar mă reprezintă?  Încă nu îmi descoperisem Misiunea.

Și a venit… a venit momentul să încep să îmi vindec traumele din trecut și rănile emoționale, să mă redescopăr pas cu pas, și astfel, în urmă cu câțiva ani, m-am vindecat, mi-am redeschis chakra Inimii, mi-am redobândit pacea minții, liniștea sufletului iar apoi mi-am înțeles și asumat Misiunea.

Până să ajung omul de astăzi am experimentat provocări pe mai multe planuri (sănătate, financiar, carieră). Dar perioada aceea a fost o etapă din viața mea pentru care sunt  recunoscătoare întrucât am învățat enorm din toate aceste experiențe din trecutul meu. Am găsit în mine puterea vindecării emoționale și puterea de a mă ridica din nou și a mă redescoperi pe mine, în sfârșit simțeam că eram eu însămi cu adevărat. Renăscusem.

Misiunea mea este să îi ghidez și susțin pe cei care vin către mine pentru a începe procesul de transformare interioară, vindecare emoțională, mentală, regăsire de Sine, evoluție spirituală, pași ce duc implicit la creșterea nivelului de Conștiință.

Cu tărie cred că fiecare om merită să fie împlinit și să-și găsească Calea în această viață

Povestea mea poate fi și a ta, schimbarea e posibilă și pentru tine 

Nu înceta să crezi în tine, în puterea ta interioară și în visurile tale