Trezirea Spirituală
Seminar online

Trezirea spirituală

Dragă ființă, te invit cu bucurie la acest seminar despre trezirea spirituală și etapele evoluției.

Data Seminarului Online: 03.03.2021

Deoarece trezirea mea spirituală s-a produs în urmă cu câțiva ani, iar acum mă bucur de tot ceea ce sunt, vreau să îți dau mai departe din cunoașterea mea.

Acest eveniment este pentru tine dacă vrei să afli:
✔ care sunt simptomele trezirii spirituale
✔ care sunt pașii trezirii spirituale și etapele evoluției
✔ despre corpurile subtile și energii
✔ ai întrebări legate de această temă pe care mi le vei adresa în direct

Evenimentul este online, în direct și interactiv pe platforma ZOOM, în data de 3 Martie 2021, între orele 19-22 (ora României).

33% reducere dacă te înscrii până în 25 Februarie
Plătești doar 100 RON în loc de 150 RON
Apasă pe butonul de mai jos și rezervă-ți locul la seminar

Câteva dintre testimonialele participanților la alte evenimente, cursuri și sesiuni individuale:
“…si totul a inceput cu un dar…un dar nascut din curiozitatea mea de a imi sti nivelul de constiinta. Ai grija ce iti doresti ca va veni cu siguranta la un moment dat, cand esti pregatit sa afli!Asa am cunoscut-o pe Mary, care prin blandetea ei mi-a deschis si mai mult acest drum al curiozitatii si am parcurs impreuna cateva sesiuni prin care am primit din cunoasterea si energia ei minunata!Am explorat impreuna acest univers al fiintei umane si m-a ghidat cu iubire catre profunzimile sufletului meu, oferindu-mi instrumente care m-au ajutat sa explorez si mai adanc propria fiinta, cu placere si bucurie. Adevarul este ca zambetul ei cald m-a ajutat sa aplic cu entuziasm tot ceea ce am facut impreuna si m-a conectat usor si placut la mine insami. O recomand pe Mary tuturor celor care isi doresc sa exploreze acest drum al cunoasterii de sine, intr-un mod placut, cu bucurie, cu entuziasm ca intr-un dans frumos al vietii!Multumesc cu recunostina si iubire pentru tot ceea ce am primit!❤️😇❤️“

“Sedintele si exercitiile cu Mary au fost o binecuvintare pentru mine. Exercitiile sunt simple, dar benefice pt a scapa de anumite traume si de a duce o viata in armonie. Multumesc Mary din suflet si succes mai departe!”

“Recomand sedintele cu Mary tuturor celor care isi doresc sa schimbe felul in care traiesc viata – daca unele zile sunt impovarate, exercitiile predate de Mary pot schimba greutatea in bucuria de a trai. Toate exercitiile invatate de la Mary m-au ajutat sa imi pot accesa cu usurinta subconstientul, care ne guverneaza, de fapt, viata. Multumesc, Mary, este vital ceea ce ai invatat sa faci! Felicitari si fie ca a ta cunoastere sa tot infloreasca!”

“Recomand pentru cei care simt că sunt depășiți de anumite situații pentru a descoperi modalități de a ieși din stările respective. Îți mulțumesc dragă Mary pentru ce am învățat, simt că mă ajută!”

“Recomand cu drag intalnirile lui Mary, daca vrei sa te cunosti pe tine mai bine, sa ai mai multa incredere in tine, sa te detasezi de problemele din trecut si sa fii mai prezent in activitatile de zi cu zi, pentru o viata mai armonioasa. Am avut placerea sa particip la un workshop in care am invatat cateva exercitii pe care le aplic zilnic si care imi dau o stare de bine si in plus am cunoscut oameni cu sufletul deschis care au imbratisat energia si cunostintele lui Mary. Multumesc 😘”

ÎNSCRIE-TE ACUM

Cine sunt?
Numele meu este Mary Dumitru și sunt terapeut, ghid holistic pentru o viață în armonie și evoluție spirituală, fondatoare a proiectului “Arta de a trăi armonios”, NLP Master acreditată de Asociația Europeană de programare neuro-lingvistică EANLP și de Asociația Română de programare neuro-lingvistică ARONLP.

Mi-am început procesul de transformare interioară în urmă cu mai bine de 15 ani. Am urmat cursuri de dezvoltare personală și evoluție spirituală. Am studiat, am aplicat, m-am transformat și m-am specializat pentru a ghida la rândul meu.
Acum sunt un om renăscut și mă bucur cu adevărat de Călătoria prin viață și evoluția spirituală.

33% reducere dacă te înscrii până în 25 Februarie
Plătești doar 100 RON în loc de 150 RON
Apasă pe butonul de mai jos și rezervă-ți locul la seminar
.
După ce ți-ai rezervat locul, te voi contacta pentru detalii.

Rezervă-ți locul

    Sunt de acord ca adresa mea de email, numele și numărul de telefon să fie folosite în vederea primirii de informații pentru acest seminar

    Dacă dorești și alte detalii, mă poți contacta la numărul: 074460-57-60 sau prin email: mary@artadeatraiarmonios.ro