Program online holistic

Te invit cu drag la acest program online holistic pentru trup, minte, suflet și spirit.

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROGRAMUL ONLINE?

Programul online holistic se desfășoară SĂPTĂMÂNAL pe ZOOM în 3 Workshopuri experiențiale a câte 3 ore fiecare workshop, în zilele de Miercuri.

Programul este structurat astfel:
SĂPTĂMÂNAL workshopuri experiențiale LIVE pe ZOOM. Vom avea și o perioadă de timp alocată pentru întrebări și răspunsuri în aceste sesiuni live.
VOM INTERACȚIONA într-un grup privat pe Facebook, care va fi o adevărată comunitate de suport pentru fiecare participant.
✔ Acest program online holistic se va desfășura de mai multe ori pe an
Participanții la cel puțin o ediție a acestui program vor primi reducere suplimentară la următoarele ediții.

Programul online este în direct și interactiv, nu este preînregistrat!

Cele 3 sesiuni LIVE sunt la ora 19 (ora României) în zilele de Miercuri, în următoarele zile:

 • 14 Aprilie
 • 21 Aprilie
 • 28 Aprilie

CE BENEFICII AI DACĂ PARTICIPI LA ACEST PROGRAM ONLINE HOLISTIC?
Vom aborda și lucra în toate dimensiunile ființei, în corpurile: fizic, mental, emoțional, spiritual, atât prin meditații ghidate, exerciții, jocuri, cât și prin dans holistic, astfel încât să fii în armonie cu întreaga ta ființă.
Vom avea și o perioadă de timp alocată pentru întrebări și răspunsuri în cadrul fiecărei sesiuni live.

Astfel vei beneficia de:

 • la nivel de trup – eliberarea tensiunilor, pentru un trup relaxat și revigorat
 • la nivel mental – claritatea privind evenimentele din trecut, putere de concentrare, stare de prezență
 • la nivel emoțional – eliberarea emoțiilor neproductive, pentru un suflet plin de Iubire, Pace și Armonie
 • la nivel de spirit – expandarea stărilor de conștiință, conectare cu Energia Iubirii

Mai sunt 3 din 16 locuri disponibile cu reducere. Întregul program online la doar 250 RON, în loc de 400 RON.
Apasă pe butonul de mai jos și rezervă-ți locul la program

Câteva dintre testimoniale:

“Cunoașterea, energia vibrațională, empatia, virtuțile atinse de Mari, modul cum ne este comunicată această minunată tehnică de antrenament și elevare a stărilor de conștiință, mă face să revin cu nerăbdare la fiecare oră de curs sau practică.
Dar, toate acestea precum și energia grupului sub coordonarea ta, Mary, ne face să ne dorim ca aceste seri magice să nu se termine așa de repede.
Mulțumesc pentru lumina, iubirea și autenticitatea ta!”

“Căldura, blândețea și bucuria Mariei creează o atmosferă plină de relaxare, pace și iubire în fiecare sesiune de curs. Dăruirea Mariei și răbdarea și priceperea ei m-au determinat să îndrăgesc această terapie, să o aprofundez și să o integrez în viața de zi cu zi. Această terapie mi-a îmbunătățit considerabil viața iar toate stările de conștiință pe care le simt și le trăiesc în timpul cursului sunt greu de descris în cuvinte. De aceea revin cu mare plăcere la fiecare sesiune cu Maria. Recomand cu mare drag acest curs pentru cei care își doresc să se apropie mai mult de sufletul lor.”

“O recomand cu inima deschisă pe Maria, unde atât cunoașterea, energiile și vibrațiile sunt cele mai înalte , precum doamna Maria Abagiu este foarte caldă, veselă iar magnetismul inimii sale efectiv ne atrage. Totul aici funcționează sinergetic iar la orele de practică mă simt contopită cu Microcosmosul și Macrocosmosul, Iubirea, Pacea și primesc daruri divine. ❤️ Egregorul este puternic și pur! Vă îmbrățișez cu Iubire! 😘🤗🙏”

“O recomand cu drag pe Maria! Aici întâlnești comunicarea și vibrația care rezonează atât de bine cu tine, atingi o bucurie nemărginită a sufletului…..Te felicit Mari pentru ceea ce ești, un om minunat…ceea ce emani și transmiți oamenilor !!!❤️🙏❤️”

“Recomand cu drag intalnirile lui Mary, daca vrei sa te cunosti pe tine mai bine, sa ai mai multa incredere in tine, sa te detasezi de problemele din trecut si sa fii mai prezent in activitatile de zi cu zi, pentru o viata mai armonioasa. Am avut placerea sa particip la un workshop in care am invatat cateva exercitii pe care le aplic zilnic si care imi dau o stare de bine si in plus am cunoscut oameni cu sufletul deschis care au imbratisat energia si cunostintele lui Mary. Multumesc 😘”

ÎNSCRIE-TE ACUM ȘI AI PREȚUL REDUS

Cine sunt?
Numele meu este Mary Dumitru și sunt terapeut, ghid holistic pentru o viață în armonie și evoluție spirituală, fondatoare a proiectului “Arta de a trăi armonios”, NLP Master acreditată de Asociația Europeană de programare neuro-lingvistică EANLP și de Asociația Română de programare neuro-lingvistică ARONLP.

Mi-am început procesul de transformare interioară în urmă cu mai bine de 15 ani. Am urmat cursuri de dezvoltare personală și evoluție spirituală. Am studiat, am aplicat, m-am transformat și m-am specializat pentru a ghida la rândul meu.
Tot ceea ce te învăț în acest program online a fost experimentat și integrat de mine, iar acum mă bucur de tot ceea ce sunt. Acum sunt un om vindecat de traumele suferite în trecut, am scăpat de acele emoții și gânduri care mă sabotau și limitau. Acum sunt un om renăscut și mă bucur cu adevărat de Călătoria prin viață.

Investește în propria persoană pentru că meriți, tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.
Vei observa și simți schimbările în bine și te vei bucura de acestea.

Mai sunt 3 din 16 locuri disponibile cu reducere. Întregul program online la doar 250 RON, în loc de 400 RON.
După ce ți-ai rezervat locul, te voi contacta pentru detalii.

Rezervă-ți locul la program online holistic

  Sunt de acord ca adresa mea de email, numele și numărul de telefon să fie folosite în vederea primirii de informații pentru acest program

  Dacă dorești și alte detalii, mă poți contacta la numărul: 0744-60-57-60 sau prin email: mary@artadeatraiarmonios.ro