Testimoniale

Testimoniale

Testimoniale Video


Testimonial Nicoleta H.
Testimonial Anca C.
Testimonial Tony B.
Testimonial Mihaela I.
Testimonial Elena S.

Testimoniale scrise

  • Mărturii curs

“Cunoașterea, energia vibrațională, empatia, virtuțile atinse de tânăra instructor, modul cum ne este comunicată această minunată tehnică de antrenament și elevare a stărilor de conștiință, mă face să revin cu nerăbdare la fiecare oră de curs sau practică.
Dar, toate acestea precum și energia grupului sub coordonarea ta, Mary, ne face să ne dorim ca aceste seri magice să nu se termine așa de repede.
Mulțumesc pentru lumina, iubirea și autenticitatea ta!”

“Căldura, blândețea și bucuria Mariei creează o atmosferă plină de relaxare, pace și iubire în fiecare sesiune de curs. Dăruirea Mariei și răbdarea și priceperea ei m-au determinat să îndrăgesc această terapie, să o aprofundez și să o integrez în viața de zi cu zi. Această terapie mi-a îmbunătățit considerabil viața iar toate stările de conștiință pe care le simt și le trăiesc în timpul cursului sunt greu de descris în cuvinte. De aceea revin cu mare plăcere la fiecare sesiune cu Maria. Recomand cu mare drag acest curs pentru cei care își doresc să se apropie mai mult de sufletul lor.”

“O recomand cu inima deschisă pe Maria, unde atât cunoașterea, energiile și vibrațiile sunt cele mai înalte , precum doamna Maria Abagiu este foarte caldă, veselă iar magnetismul inimii sale efectiv ne atrage. Totul aici funcționează sinergetic iar la orele de practică mă simt contopită cu Microcosmosul și Macrocosmosul, Iubirea, Pacea și primesc daruri divine. ❤️ Egregorul este puternic și pur! Vă îmbrățișez cu Iubire! 😘🤗🙏”

“O recomand cu drag pe Maria! Aici întâlnești comunicarea și vibrația care rezonează atât de bine cu tine, atingi o bucurie nemărginită a sufletului…..Te felicit Mari pentru ceea ce ești, un om minunat…ceea ce emani și transmiți oamenilor !!!❤️🙏❤️”

  • Mărturii sesiuni individuale, coaching terapeutic

“…si totul a inceput cu un dar…un dar nascut din curiozitatea mea de a imi stii nivelul de constiinta. Ai grija ce iti doresti ca va veni cu siguranta la un moment dat, cand esti pregatit sa afli!Asa am cunoscut-o pe Mary, care prin blandetea ei mi-a deschis si mai mult acest drum al curiozitatii si am parcurs impreuna cateva sesiuni prin care am primit din cunoasterea si energia ei minunata!Am explorat impreuna acest univers al fiintei umane si m-a ghidat cu iubire catre profunzimile sufletului meu, oferindu-mi instrumente care m-au ajutat sa explorez si mai adanc propria fiinta, cu placere si bucurie. Adevarul este ca zambetul ei cald m-a ajutat sa aplic cu entuziasm tot ceea ce am facut impreuna si m-a conectat usor si placut la mine insami.O recomand pe Mary tuturor celor care isi doresc sa exploreze acest drum al cunoasterii de sine, intr-un mod placut, cu bucurie, cu entuziasm ca intr-un dans frumos al vietii!Multumesc cu recunostina si iubire pentru tot ceea ce am primit!❤️😇❤️

“Ședințele și exercițiile cu Mary au fost o binecuvântare pentru mine. Exercitiile sunt simple, dar benefice pt a scapa de anumite traume si de a duce o viata in armonie. Multumesc Mary din suflet si succes mai departe!”

“Recomand sedintele cu Mary tuturor celor care isi doresc sa schimbe felul in care traiesc viata – daca unele zile sunt impovarate, exercitiile predate de Mary pot schimba greutatea in bucuria de a trai. Toate exercitiile invatate de la Mary m-au ajutat sa imi pot accesa cu usurinta subconstientul, care ne guverneaza, de fapt, viata. Multumesc, Mary, este vital ceea ce ai invatat sa faci! Felicitari si fie ca a ta cunoastere sa tot infloreasca!”

“Recomand pentru cei care simt că sunt depășiți de anumite situații pentru a descoperi modalități de a ieși din stările respective. Îți mulțumesc dragă Mary pentru ce am învățat, simt că mă ajută!”

“Recomand cu drag intalnirile lui Mary, daca vrei sa te cunosti pe tine mai bine, sa ai mai multa incredere in tine, sa te detasezi de problemele din trecut si sa fii mai prezent in activitatile de zi cu zi, pentru o viata mai armonioasa. Am avut placerea sa particip la un workshop in care am invatat cateva exercitii pe care le aplic zilnic si care imi dau o stare de bine si in plus am cunoscut oameni cu sufletul deschis care au imbratisat energia si cunostintele lui Mary. Multumesc 😘”

  • Mărturii Workshop: Vindecare emoțională

https://www.youtube.com/channel/UCvPBW7f0R3VrlhyLaudZ3wQ

  • Mărturii Workshop: Descoperă puterea minții tale

Petrică G: “Am reușit în urma unui exercițiu să mă vindec pur și simplu de o traumă care m-a afectat foarte mult. Mulțumesc din suflet.”

Gabriela R: “Am scăpat de o situație negativă printr-unul din exerciții.”

Cristina I: “Fiind prima experiență de acest gen, am fost surprinsă plăcut. Am putut să conștientizez și să valorific lucruri pe care nu le știam despre propria minte.”

Claudia M: “Educă-ți mintea căci astfel vei putea face lucruri de care nu credeai vreodată că ești capabil. Ai încredere în tine și în mintea ta.”

Mirela V: “Nu contează dacă nu se întâmplă azi sau mâine schimbarea pe care ți-o dorești să o ai în viața ta. Important este că azi ai făcut un mic pas, ai învățat ceva și vei pune în practică. Cu siguranță vei ajunge persoana care îți dorești încercând. Tu ești principalul responsabil pentru starea de bine.”

  • Mărturii Workshop: Descoperă puterea ta interioară

Andreea L.: “Acest workshop a fost revelator pentru mine. Am identificat lucrurile din trecut care au avut impact mare asupra mea și ale căror influențe persistă până în prezent. Am aflat că energiile sunt de mai multe tipuri, clasificându-se într-o piramidă. De asemenea, exercițiul cu reîntâlnirea copilului interior a fost foarte important. M-a făcut să îmi dau seama de importanța lucrurilor mici, a emoțiilor și sentimentelor. Mi-am dat seama că adultul de astăzi este rezultatul influențelor venite asupra copilului de ieri.”

Gabriela A.: “În urma acestui workshop am avut ocazia să conștientizez lucruri noi care mă vor ajuta să îmi mobilizez forța interioară către rezolvarea și găsirea soluțiilor personale. Mulțumesc cu recunoștință pentru atmosfera caldă, relaxată și conștientă în care ne-am desfășurat și ne-am lăsat frâu liber emoțiilor.”

Oana: “Mă bucur că am participat la acest workshop și consider că plec mai bogată în urma exercițiilor abordate, a conștientizărilor avute și a dorinței de a le continua. Mulțumesc Mary pentru această experiență!”

Lavinia: “A fost o experiență interesantă, prima de acest fel la care am participat. M-am simțit bine, m-am descoperit un pic pe mine, am avut acces la niște informații interesante. Mă interesează domeniul destul de mult. Vă mulțumesc pentru că ați fost o prezență caldă, optimistă și foarte sinceră. Ați creat o atmosferă pozitivă.”

Luisa P.: “O persoană foarte prietenoasă și profesionistă, care a creat o atmosferă propice pentru a ne putea destinde și deschide sufletele și am rămas cu o experiență deosebită! Recomand.”

Luminița V.: “Această întâlnire m-a făcut să fiu mai conștientă de nevoile mele interioare, să înțeleg că acceptarea, iertarea și iubirea de sine sunt cele mai importante pentru vindecarea mea.”

Bianca U.: “O experiență unică care a reușit să mă conecteze cu sinele meu din care am învățat că nu trebuie să am convingeri limitative.”

Antonela: “Îți sunt recunoscătoare și îți mulțumesc pentru calitatea celor 3 ore petrecute, m-ai ajutat să regăsesc copilul din mine.”

Ionela A.: “A fost o experiență frumoasă pentru mine, m-am bucurat să cunosc oameni noi și să mai aflu lucruri noi despre convingeri. M-am simțit ca în familie, un sentiment de siguranță și bucurie.”

Mădălina Ionescu: “A fost o seară minunată și mă bucur foarte tare că am apăsat imediat butonul “particip” atunci când am văzut evenimentul pe Facebook. Cu siguranță voi pune în aplicare tot ceea ce am învățat de la tine. I love you!”

Alina Grădinaru: “Am apreciat și am găsit folositoare experiența ta de viață.”

Petre Rozescu: “Am reușit să văd niște lucruri, pe care deși încercam să le fac, nu mi-am dat seama cât de mult mă influențează. Am aflat lucruri noi care sigur mi-ar schimba în bine modul de viață.”

Gabriela Rusu: “O experiență frumoasă în sensul că m-a ajutat foarte mult să mă văd de unde am plecat și unde am ajuns. Și să descopăr ce trebuie să fac în continuare ca să mă schimb în bine și să fac ceea ce-mi place cu adevărat! Schimbarea o să o vedeți data viitoare.”

Mirela S: “Am învățat multe lucruri pe care chiar dacă în subconștient le țineam, nu aveam curajul să le exprim. Sunt multe de spus. Cred că voi încerca să-mi exprim temerile pentru a avea încredere în mine.”

Carmen Grădinaru: “Îți mulțumesc pentru învățămintele primite, mă bucur că am participat, am simțit căldura și bucuria cu care ai transmis din experiența ta.”

Florentina Tatiana: “Îți mulțumesc pentru emoția transmisă, pentru deschiderea sufletului în fața noastră și pentru trăirea momentului ACUM în cel mai armonios mod. Xoxo”

Mărturii de la alte teme de discuție:

Cristina Mihalache: “Mary este un suflet empatic și bun, care perseverează în a trezi în ceilalți, bucuria vieții, prin exemplul ei. Autodidactă și optimistă, Mary este un izvor de cunoaștere și toleranță, ce transmite bucurie și dragoste, oriunde s-ar afla.”

Elena Scarlat: “Mary este cea plină de zâmbete, este cea care degajă căldură, bucurie și optimism.
Alături de Mary am cunoscut locuri noi și frumoase, oameni deosebiți. Mary este cea care știe că lumea poate fi mai bună, și vrem cu toții să fie mai bună, iar pentru asta e nevoie de iubire, respect și îngăduință. Asta am învățat eu de la Mary.”

Nini A: “Mary mi-a schimbat viața în bine, îi mulțumesc pentru răbdarea cu mine și pentru pasiunea de a ajuta oamenii să-și găsească atât liniștea cât și puterea lor interioară”

Florentina Nițu: “Dragă suflet de femeie, a fi alături de tine este o bucurie, o învățare, o recunoștință. Îți mulțumesc pentru dăruirea cu care scrii articole care: 
– mă fac să zâmbesc chiar și într-un moment de încordare;
– mă inspiră să dăruiesc doar ceea ce îmi doresc să primesc înapoi;
– mă îndrumă să îmi modelez cu iubire fiecare experiență de viață.”

Alte workshopuri susținute:

  • REDESCOPERĂ FEMINITATEA DIN TINE (workshop despre feminitate)
  • EU, TU ȘI RELAȚIA (workshop despre relația de cuplu, armonia și comunicarea în cuplu)