Mintea

Mintea - Principiul Mentalismului

Mintea

Am fost creați să fim extraordinari. Dacă încă n-am ajuns acolo, e la noi sarcina să devenim astfel.

Înainte de a crea și guverna propriul nostru univers cu propriile noastre legi, va fi necesar mai întâi să avem grijă de o întreagă galaxie.
Îainte de a ajunge acolo, chiar acum în lumea asta ni s-a dat să avem grijă de o galaxie: corpul nostru.
Avem datoria să purtăm de grijă celor 30 de miliarde de celule care ne ajută să existăm în această realitate.

Mintea făurește corpul, poți să-i dai ascultare și să fugi în frigider după o prăjitură sau poți s-o îmblânzești și să faci să asculte de legea cumpătării și de disciplină.
Ni s-a dat minte – noi suntem mai presus de ea, putem să folosim această unealtă minunată în folosul nostru.

Am vorbit data trecută despre una din cele 7 legi universale ale manifestării (principiile adevărului) – legea corespondenței.

Tot din această suită face parte principiul Mentalismului: 𝐓𝐨𝐭𝐮𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 “𝐌𝐢𝐧𝐭𝐞”. 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐌𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥.

Principiul mentalismului

spune că universul este asemănător cu o proiecție mentală. Este ca cea mai pură manifestare, care se referă la folosirea gândurilor tale pentru a-ți modela realitatea. Pentru ca ceva să fie, un gând trebuie să preceadă acel ceva. Conform acest principiu se crede că Dumnezeu este Conștiință sau Gândire, iar universul este o manifestare a Minții lui Dumnezeu. Și noi putem valorifica puterea minții noastre pentru a crea viața pe care ne-o dorim.

Cum se aplică acest principiu?

Ia te rog în considerare gândul inițial care te-a determinat să poți citi acest text, pe orice dispozitiv pe care te afli. Sau chiar gândul care îți influențează cel mai mult starea de spirit acum.

Când recunoaștem cât de mult se manifestă gândurile noastre în fiecare zi, fie intern ca stare fiziologică sau emoțională, fie extern, ca lucrurile pe care le facem sau locurile în care mergem, vedem că atunci când ne putem controla mintea, ne controlăm Viața. Desigur că ne putem îmbunătăți controlul prin practici spirituale cum ar fi meditația, care ne ajută să antrenăm mintea.

Te afli cumva în categoria celor care nu știu încă sa mediteze? E ca la rugăciune – doar fă-o cu toată înflăcărarea și încetul cu încetul vei fi ajutat să te perfecționezi.

𝐅𝐚𝐤𝐞 𝐢𝐭 𝐮𝐧𝐭𝐢𝐥 𝐲𝐨𝐮 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐢𝐭 (prefă-te până îți iese) nu e chiar glumă sau un simplu vers ci e un mod chiar simplu de a te schimba, de a evolua, de a te recrea.

Mary Abagiu

#CaleaIubirii

#ArtaDeATraiArmonios

#HaiLaJoaca

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.